2.10.-6.10.2023
Polední menu 11:00 - 14:00 hod
PONDĚLÍ | ||
POLÉVKA | Fazolová polévka s párkem (1,9) | |
MENU 1 | 250g - Lasagne se špenátem a kuřecím masem (1,7) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík (1,3) | 169,- |
ÚTERÝ | ||
POLÉVKA | Hrášková polévka s krutonky (1,7,9) | |
MENU 1 | 150g - Křenová omáčka, uzená plec, špekový knedlík (1,3,7,9) | 159,- |
MENU 2 | 250g - Špagety Carbonara (1,3,7) | 169,- |
STŘEDA | ||
POLÉVKA | Uzená polévka s kroupami (1,9) | |
MENU 1 | 150g - Vepřová játra na slanině, dušená rýže (1) | 169,- |
MENU 2 | 150g - Hustopečský flamendr, hranolky | 179,- |
ČTVRTEK | ||
POLÉVKA | Gulášová polévka (1,9) | |
MENU 1 | 150g - Smažený karbenátek, vařené brambory, okurkový salát (1,3,7) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Vepřová panenka na zeleninovém salátu, toast (1,7) | 169,- |
PÁTEK | ||
POLÉVKA | Zelná polévka s bramborem (1,7,9) | |
MENU 1 | 150g - Kuřecí steak v sýrové omáčce, krokety (1,7) | 169,- |
MENU 2 | 200g - Telecí řízek, bavorský bramborový salát (1,3,7,9,10) | 199,- |
Váha masa uvedena za syrova.
Alergeny uvedeny v závorce, podrobné iformace u obsluhy. Poviností je na jídelních lístcích pro strávníky vyznačovat jídla, ve kterých byly při výrobě použity alergeny. Na jídelním lístku je u jídla uvedeno v závorce číslo, pod kterým je alergen uveden. Seznam potravinových alergenů, které podléhajílegislativnímu označování dle směrnice 1169/11EU.
"1) Obiloviny obsahující lepek; 2) Korýši a výrobky z nich; 3) Vejce a výrobky z nich; 4) Ryby a výrobky z nich; 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich; 6) Sojové boby (soja) a výrobky z nich; 7) Mléko a výrobky z něj vč. laktózy; 8) Skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů; 9) Celer a výrobky z něj; 10. Hořčice a výrobky z ní; 11) Sezamová semínka a výrobky z nich; 12) Oxid siřičitý a siřičitany; 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj; 14) Měkkýši a výrobky z nich"