18.- 22.3. 2024
Polední menu 11:00 - 14:00 hod
PONDĚLÍ | ||
POLÉVKA | Kulajda (1,3,7) | |
MENU 1 | 150g - Pečený uzený bůček, kysané zelí, bramborový knedlík (1,3,7) | 169,- |
MENU 2 | 180g - Nudličky z vepřové panenky se žampióny, domácí bramboráčky (1,7) | 199,- |
ÚTERÝ | ||
POLÉVKA | Uzená s kroupami (1,9) | |
MENU 1 | 150g - Čočka na kyselo, grilovaná šunková klobása, sázené vejce, sterilovaná okurka, chléb (1,3,7,10) | 169,- |
MENU 2 | 150g - Hovězí kýta na houbách, dušená rýže (1,7) | 179,- |
MENU 3 | 120g - Smažená gouda, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 199,- |
STŘEDA | ||
POLÉVKA | Květáková (3) | |
MENU 1 | 300g - Francouzské brambory zapečené s uzeným masem a sýrem, okurkový salát (1,3,7) | 169,- |
MENU 2 | 150g - Kuřecí steak zapečený s rajčetem a mozzarellou, bazalkové grenaille (3,7,8,12,13) | 199,- |
MENU 3 | 120g - Smažená gouda, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 199,- |
ČTVRTEK | ||
POLÉVKA | Krupicová s vejcem (1,3) | |
MENU 1 | 150g - Hovězí kostky na paprice, těstoviny/houskový knedlík (1,3,7) | 169,- |
MENU 2 | 150g - Smažené kuřecí řízečky marinované v česneku, máslové brambory, okurkový salát (1,3,7) | 199,- |
MENU 3 | 120g - Smažená gouda, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 199,- |
PÁTEK | ||
POLÉVKA | Kmínová s bramborem a kořenovou zeleninou (1,3) | |
MENU 1 | 180g - Germknödel s vanilkovou omáčkou, cukrem a mákem (1,3,6,8) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Bramborové gnocchi se špenátem a kuřecím masem (1,3,7) | 169,- |
MENU 3 | 150g - Smažená vepřová kapsa plněná gorgonzolou a chorizem, šťouchané brambory (1,3,7,10) | 199,- |
Váha masa uvedena za syrova.
Alergeny uvedeny v závorce, podrobné informace u obsluhy. Povinností je na jídelních lístcích pro strávníky vyznačovat jídla, ve kterých byly při výrobě použity alergeny. Na jídelním lístku je u jídla uvedeno v závorce číslo, pod kterým je alergen uveden. Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
"1) Obiloviny obsahující lepek; 2) Korýši a výrobky z nich; 3) Vejce a výrobky z nich; 4) Ryby a výrobky z nich; 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich; 6) Sojové boby (soja) a výrobky z nich; 7) Mléko a výrobky z něj vč. laktózy; 8) Skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů; 9) Celer a výrobky z něj; 10. Hořčice a výrobky z ní; 11) Sezamová semínka a výrobky z nich; 12) Oxid siřičitý a siřičitany; 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj; 14) Měkkýši a výrobky z nich"