29.5.-2.6.2023
Polední menu 11:00 - 14:00 hod
PONDĚLÍ | ||
POLÉVKA | Hovězí vývar s nudlemi (1,3,9) | |
MENU 1 | 150g - Vepřová kýta na paprice, bramborové noky (1,3,7) | 159,- |
MENU 2 | 120g - Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 179,- |
150g - Vepřová líčka na kořenové zelenině, americké brambory (7,9,12) | 220,- | |
ÚTERÝ | ||
POLÉVKA | Gulášová polévka | |
MENU 1 | 150g - Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny (1,9) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,7) | 169,- |
MENU 3 | 120g - Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 179,- |
STŘEDA | ||
POLÉVKA | Krupicová s vejcem (1,3,9) | |
MENU 1 | 150g - Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarka (1,3,7,10) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík (1,3,7,9) | 169,- |
120g - Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 179,- | |
ČTVRTEK | ||
POLÉVKA | Zeleninová polévka (1,9) | |
MENU 1 | 170g - Germknödel s makem a vanilkovou omáčkou (1,3,7) | 159,- |
MENU 2 | 250g - Bolońské špagety sypané parmezánem (1,3,7,9) | 169,- |
120g - Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 179,- | |
PÁTEK | ||
POLÉVKA | Kulajda (1,3,9) | |
MENU 1 | 200g - Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí, cibulka (1,3,7) | 159,- |
MENU 2 | 150g - Vepřový řízek z kotlety, vařené máslové brambory, okurkový salát (1,3,7) | 169,- |
MENU 3 | 120g - Smažený hermelín, hranolky, domácí tatarka (1,3,7,10) | 179,- |
Váha masa uvedena za syrova.
Alergeny uvedeny v závorce, podrobné iformace u obsluhy. Poviností je na jídelních lístcích pro strávníky vyznačovat jídla, ve kterých byly při výrobě použity alergeny. Na jídelním lístku je u jídla uvedeno v závorce číslo, pod kterým je alergen uveden. Seznam potravinových alergenů, které podléhajílegislativnímu označování dle směrnice 1169/11EU.
"1) Obiloviny obsahující lepek; 2) Korýši a výrobky z nich; 3) Vejce a výrobky z nich; 4) Ryby a výrobky z nich; 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich; 6) Sojové boby (soja) a výrobky z nich; 7) Mléko a výrobky z něj vč. laktózy; 8) Skořápkové plody a výrobky z nich - jedná se o všechny druhy ořechů; 9) Celer a výrobky z něj; 10. Hořčice a výrobky z ní; 11) Sezamová semínka a výrobky z nich; 12) Oxid siřičitý a siřičitany; 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj; 14) Měkkýši a výrobky z nich"